Kiinnostaako sinua urapolku kansainvälisen huoltoliiketoiminnan parissa?

Logistiikkaratkaisut kasvavat voimakkaasti, niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Nekos Oy on valloittanut vientimarkkinoita poikkeuksellisilla elintarviketeollisuuden varastoratkaisuilla. Nyt etsin heille henkilöä kasvamaan Nekos Service Engineer tehtävän kautta Service Managerin tehtävään. Kyseessä on urapolku, joka rakentuu valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Minkälainen henkilö onnistuu urapolulla?  

Service Engineer tehtävässä teet erilaisia varasto- ja kuljetin järjestelmien huoltoja onnistuneesti. Sinulla on tekninen tausta ja olet haalarit päällä tehnyt sähkö- ja mekaniikka-asennuksia. Ymmärrät Siemens logiikkaohjausta ja väylätekniikkaa. Toivomme että sinulla on muutaman vuoden kokemus automaatio- ja/tai huoltoprojekteista. Englannin kielen osaamisesi on tärkeä taito erityisesti ison yhteistyökumppanimme VanDerLanden huoltojen ja modernisointien toteuttamiseksi Suomessa. Asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot ovat varma tie menestykseen. ”Kivijalkana” urapolulla onnistumisessa on kuitenkin lopulta oma-aloitteellisuutesi ja halusi oppia uutta. Kokeneenakin. 

Minkälainen on Nekos Oy? 

Nekos Oy on vakavarainen yritys, joka on menestynyt hyvin kansainvälisessä kilpailussa. Henkilöstö on nuorta ja aktiivista. Kommunikointi on avointa ja sinun vaikutusmahdollisuutesi ovat monipuolisessa tehtävässä hyvät. Huoltoliiketoiminta on Nekos Oy:lle ja sen asiakkaille merkityksellistä. Tarjolla oleva urapolku antaa mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen huoltoliiketoiminnan ammattilaiseksi.

Juttelen mielelläni lisää tästä mahdollisuudesta 0400 262 110.

Toki voit laittaa postia osoitteeseen vesa.klinge@hunajalaituri.fi.