Kiinnostaako urapolku kansainvälisen huoltoliiketoiminnan parissa?

Nykyaikaisten logistiikkaratkaisujen tarve kasvaa voimakkaasti verkkokaupan kasvaessa, niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Nekos Oy on valloittanut vientimarkkinoita poikkeuksellisilla elintarviketeollisuuden varastoratkaisuilla. Etsin heille henkilöä kasvamaan Nekos Service Engineer tehtävän kautta Service Managerin toimenkuvaan. Kyseessä on urapolku, joka rakentuu valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Millainen mahdollisuus kyseessä?  

Service Engineer tehtävässä teet erilaisia varasto- ja kuljetinjärjestelmien huoltoja onnistuneesti. Sinulla on tekninen tausta ja kokemusta haalarit päällä sähkö- ja mekaniikka-asennuksista. Ymmärrät Siemens logiikkaohjausta ja väylätekniikkaa. Toivon, että sinulta löytyy aikaisempaa työtaustaa automaatio- ja/tai huoltoprojektien parista. Englanninkielen osaamisesi on tärkeää erityisesti ison yhteistyökumppanin, Vanderlande huoltojen ja modernisointien toteuttamiseksi Suomessa.

Asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot ovat varma tie menestykseen. ”Kivijalkana” urapolulla onnistumisessa on lopulta oma-aloitteellisuutesi ja halusi oppia uutta. Kokeneenakin.

Nekos Oy pähkinänkuoressa

Nekos Oy on vakavarainen, ja kansainvälisessä kilpailussa menestynyt yritys. Henkilöstö on nuorta ja aktiivista. Kommunikointia kuvaa avoimuus ja vaikutusmahdollisuutesi ovat monipuolisessa tehtävässä hyvät. Huoltoliiketoiminta on Nekos Oy:lle ja sen asiakkaille merkityksellistä. Tarjolla oleva urapolku antaa mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen huoltoliiketoiminnan ammattilaiseksi.

Kerron mielelläni lisää tästä mahdollisuudesta,

Kevätterveisin,
Vesa Klinge
0400 262 110 & vesa.klinge@hunajalaituri.fi