Haluaisitko työskennellä ratkaisumyyjänä, vaikka kotoa käsin?

Etsin toimeksiantajalleni kahta B to B myyntiä osaavaa henkilöä. Tehtävässä kartoitat asiakkaiden liiketoiminnan kannalta heidän oleellisia haasteita ja rakennat niihin ratkaisut yhdessä teknisten asiantuntijoiden ja palvelutuotannon kanssa. Luot digitaalisilla asiakasratkaisuilla asiakasyrityksille ja yhteisöille uusia mahdollisuuksia kasvaa, tehostaa toimintaa ja uudistua. Työ on vastuullinen ja itsenäinen. Toimeksiantajani on todella vakavarainen ja investoi nyt voimakkaasti osaamiseen sekä henkilöstöön. Visiona yrityksellä on olla asiakkaan ykköskumppani viestintäteknologian hyödyntämisessä. Nyt tähän visioon liittyen myyntiorganisaatiota uudistetaan ja kasvatetaan yritysmyynnin lisäämiseksi. Mikä on sinun tilanteesi? Keskustellaan mahdollisimman pian mitä tehtävät ja toimeksiantajani voisivat sinulle tarjota. Luottamuksellisesti. Asia on niin iso ja tärkeä, että on haasteellista kirjoittaa kaikkea paperille.

Millaisista työtehtävistä on kysymys? Molemmat työtehtävät ovat uusia. Tehtävien sisältöä sekä perehdyttämistä suunnitellaan valittujen henkilöiden mukaan. Niissä onnistuu, kun haluaa myydä ja oppia myös uusia asioista. Tavoitteena haulla on löytää osaajia, joista toinen avaa uusien asiakkaiden ovia ja toinen huolehtii enemmän nykyistä yritysasiakkuuksista. Tehtävissä edellytetään systemaattista ja suunnitelmallista työskentelytapaa Asiakkaasi sijaitsevat pääosin Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Voit työskennellä kotoasi käsin tai Tampereen keskustan toimistolta. Oleellista on kuitenkin työskennellä tiiviisti asiakkaiden kanssa.

Millaisia osaajia etsimme? Tehtävässä menestymistä edesauttaa siihen soveltuvan koulutuksen ja/tai kokemuksen kautta muodostuneet valmiudet asiakkaiden liiketoiminnan ymmärtämiseen. Voit olla urauudistusta hakeva konkari tai muutaman vuoden B to B myynnissä työskennellyt myyjä. Tärkeintä on se, että olet aktiivinen ja rohkea lähestymään potentiaalisia asiakkaita. Painopiste on B to B myynnin, ei teknologian osaamisessa. Olet myös vakuuttava esiintyjä ja taitava vuorovaikuttaja. Itsenäisen työskentelyn lisäksi olet tiimipelaaja. Asiakasratkaisut rakennetaan yhdessä. Työkielenä suomi.

Mitä saat itsellesi? Itsenäisen, vapaan ja vastuullisen työn organisaatiossa, joka arvostaa sinua. Saat aidosti palveluorganisaation tuen onnistuaksesi. Työpanoksesi myös huomataan ja palkitaan. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi käytössä on kuukausibonus ilman ylärajaa sekä muut hyvät edut. Vuosiansio asettuu 50 000 – 60 000 € haarukkaan kun onnistut. Tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet oppia uutta ja näyttää kyntensä. Esimiehesi johtamistapa on valmentava. 

Ollaan yhteydessä! Kerron todella mielelläni lisää näistä mahdollisuuksista. Soita milloin vaan sinulle sopii!

Terveisin Vesa Klinge, 0400 262 110, vesa.klinge@hunajalaituri.fi