HALUAISITKO VASTATA OMAN ALUEESI MYYNNISTÄ- JA MENEKINEDISTÄMISESTÄ?

Mitä tarjoan?

Tarjoan mahdollisuutta myyntiedustajan työtehtävään. Tämä on erinomainen tilaisuus henkilölle, joka kokee itsenäisen ja sopivan haastavan työskentelyn päivittäistavarakaupan nopeatempoisessa toimintaympäristössä omakseen. Työ on itsenäistä mutta ei yksinäistä. Valta ja vastuu on omalla alueella.

Millaisesta työnantajasta on kysymys?

Tässä vaiheessa haku on ns. hiljainen haku kilpailullisista syistä. Avaan toki hyvissä ajoin sen kuka on toimeksiantajani, kun haussa on edetty pitemmälle. Tämä toimeksiantajani on elintarvikealalla kymmeniä vuosia toiminut yritys, jolla on päivittäistavarakaupassa valtakunnallisesti hyvä markkina-asema. Yrityksen vahva talous ja kannattavuus mahdollistaa kasvua ja toiminnan kehittämistä tulevaisuudessakin.

Minkälainen työtehtävä?

Myyntiedustaja hoitaa omaan aluettaan itsenäisesti vastaten elintarviketeollisuuden tuotteiden myynnistä ja menekinedistämisestä oman alueensa myymälöihin, jotka ovat lähinnä K-ketjun myymälöitä. Työssä oleellista on myydä sekä perustuotteet hyllyyn että myös ketjukampanjatuotteet sekä omat räätälöidyt kampanjat tavoitteiden mukaisesti. Vastaat tuotteiden esille laitosta ja näkyvyydestä. Kehität asiakkaan liiketoimintaa kasvattamalla työnantajasi markkinaosuutta esimerkiksi etsimällä aktiivisesti uusia mahdollisuuksia lisämyynnin aikaansaamiseksi hyödyntäen myynnin seuranta- ja raportointityökaluja. Alue muodostuu suurin piirtein seuraavasti Pori – Pyhäjoki – Viitasaari – Keuruu + Ahvenanmaa (riippuen kielitaidosta). Kaupallisesti isoimmat paikkakunnat: Pori, Seinäjoki, Vaasa ja Kokkola

Mitä saat itsellesi?

Näköalapaikan Suomen päivittäistavarakaupan parissa kasvavan ja kannattavan toimijan myyntiedustajana omalla alueella.

– Sinulle suunnitellun perehdytyksen
– Edelläkävijäyrityksen tuen ja kehittymismahdollisuudet
– Kuukausipalkan 3 000 – 3 700 € / kk riippuen osaamisesta
– Palkan päälle täyden autoedun
– Normaalia kattavammat työterveyspalvelut
– Myyntikilpailubonukset

Ollaan yhteydessä! Kerron lisää tästä mahdollisuudesta, milloin vaan sinulle sopii!

Terveisin Vesa Klinge, 0400 262 110vesa.klinge@hunajalaituri.fi, www.hunajalaituri.fi