ENNEN VANHAAN PORTTIVAHTI TIESI AVOIMISTA TYÖPAIKOISTA!

ENNEN VANHAAN PORTTIVAHTI TIESI AVOIMISTA TYÖPAIKOISTA!

Vesilahden Rämsöössä Koneistus Veljekset Alho Oy etsii vakituiseen työhön KONEISTAJAA

Yritys on koneistuksen alihankkija, joka aidosti arvostaa työntekijöidensä asiantuntemusta. Tehtävä on yritykselle merkityksellinen ja sen mukaisesti siihen ollaan myös valmiita panostamaan. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuu työajan joustavuudella, esim. jos haluaisit tehdä nelipäiväistä työviikkoa jonkin aikaa. Koneistus Veljekset Alho Oy:ssä saa tehdä tunteja sisään ja omia juttuja, ”viraabeleja”. Vuorotyökäytäntöä ei ole.

Millaisesta työnantajasta on kysymys?

Työnantajan vahvuudet tulevat sen pienuudesta. Yhteistyön tekeminen ja kaverin tukeminen eivät ole pelkkiä mainoslauseita, pienellä porukalla oikeasti tehdään asioita yhdessä, mutta silti itsenäisesti. Meillä näkee kuormalavojen määrästä itse työnmäärän. Koneistus Veljekset Alho Oy on toiminut Vesilahdessa teollisuuden alihankkijana vuodesta 1980 lähtien. Työstämme materiaaleja alumiinista haponkestävään teräkseen. Sarjakoot vaihtelevat 1–1 000 kappaleen välillä. Suurin osa työstämistämme kappaleista menee asiakkaidemme kautta vientiin. – Koneistus Veljekset Alho Oy ( www.koneistusalho.fi ) sijaitsee Rämsöössä, Kalliomaantie 7, 37350 Vesilahti. Tarvitset auton työmatkoihin.

Koneistajana pärjää kun

– Olet vähintään vuoden työskennellyt vastaavissa tehtävissä
– Omaat positiivisen asenteen ja halun oppia uutta
– Kannat vastuun omasta tekemisestä

 Mitä saat itsellesi?

– Hyvät työkaverit ja positiivisen, työtäsi arvostavan työympäristön
– Palkkauksen sopimuksen mukaan
– Keskimääräistä kattavammat työterveyspalvelut
– Perehdyttämisen osaamisesi mukaan ja jo mainitut joustavat työajat

Kiinnostuitko?

Unohda CV ja työläs hakukirje, jutellaan lisää tästä työ mahdollisuudesta, milloin ja miten vain itsellesi parhaiten sopii! Yhteydenotot: Vesa Klinge, p. 0400 262 110, vesa.klinge@hunajalaituri.fi, www.hunajalaituri.fi