haussa olevat OSAAJAt

Etsin asiakkaalleni Pirkanmaalle

IoT Sales Manageria

Uudessa tehtävässä pääset voimakkaasti kasvavalle uuden teknologian markkinalle rakentamaan tulevaisuuden ratkaisuja ja palveluita asiakkaiden menestykseksi.
IoT Sales Managerina vaikutat voimakkaasti siihen, mihin myynnissä panostetaan asiakkuuksien ja heidän liiketoimintojensa kehittymiseksi esineiden internetin avulla.
Hakijayrityksellä on menestyvät, aktiiviset ja taloudellisesti vahvat omistajat, joiden kasvustrategioissa IoT Sales Managerin onnistuminen tehtävässään on tärkeässä roolissa. Toimipaikka voi olla Tampereen keskustassa. Tehtävä tarjoaa valitulle näköalapaikan IoT-maailmaan ja hyvän mahdollisuuden kehittää itseään sekä osaamistaan toimialalla.

Pääasialliset työtehtävät
– Etsiä ja luoda asiakassuhteita olemassa olevista ja uusista asiakkaista Pirkanmaalla
– Tehdä ja kehittää Project Sales Pipeline, jossa liidistä pilotin kautta syntyy projekti
– Myydä ratkaisuja aktiivisesti ja suunnitelmallisesti
– Parantaa asiakastyöskentelyä ja omaa osaamista jatkuvasti

Tehtävässä menestyt parhaiten kun
– Johdat itseäsi tavoitteellisesti myös myyntityöskentelyssä
– Sinulla on monipuolista kokemusta asiakkuuksien kehittämisestä mielellään IoT / IT toimialalla
– Ymmärrät erilaisia liiketoiminnan mahdollisuuksia
– Olet myynyt ja rakentanut asiakaskohtaisia ratkaisuja

Miten haku etenee?
Teen toimeksiantoa ns. hiljaisena hakuna. Nyt etsin sopivia kandidaatteja, jotka ensimmäisessä vaiheessa haastattelen puhelimessa tai verkossa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitulla on mahdollista aloittaa vielä ennen kesää!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerron lisää tästä huippupaikasta! Vesa Klinge, Hunajalaituri Oy, 0400 262 110, hakemuksen CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna voit lähettää vesa.klinge@hunajalaituri.fi.

Miksi olemme olemassa?
Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan ratkaisemattomia ongelmia innovatiivisesti esineiden internetin avulla sekä hyödyntämällä dataa luoden siten lisäarvoa asiakkaille heidän prosesseihinsa!